Hår

Kom in till oss och få din nya frisyr eller stil med vår experthjälp. Vi erbjuder alltid fri konsultation. Här skapar vi frisyrer till våra kunder med kvalitet, vilket betyder att vi verkligen lägger ner den tid som det kräver.

Bakom skapandet ligger mycket kunskap och stor yrkeserfarenhet. Vi utgår från att ge den unika kunden en så pass lättskött frisyr, som hon/han lätt ska kunna sköta själv.

En genomgång görs alltid tillsammans med kunden, där vi går igenom frisyrer, passande kundens stil. Även en total stilanalys kan ges, innehållande allt från tex frisyr, färg, kläder och smink. Hos oss ingår alltid shamponering med massage och föning, styling, samt alla produkter som krävs till det. Se priser nedan.

retro wavesretro brown

Färgning/Slingor

Färgning och/eller slingor är ett fantastiskt sätt att få håret att se levande ut igen. Man kan så mycket lättare framhäva personligheter, skapa ny stil, eller byta stil mer ofta. Här hänger vi med i svängen och håller oss alltid uppdaterade på det senaste inom färg. Genom kurser, visningar, och gedigen kontakt med leverantörerna.

4c2eef389e58d48ff62a1f41285cedd47f6e2f5312c97ca5a4996dd797a988f4

Permanent

Det finns många sätt att permanenta ett hår, här gör vi alltid en noggrann genomgång av håret och kundens behov innan vi sätter lockarna till verket. Man kan få både permanent och slingor samtidigt, volym och korkskruv, hos oss är alla sätt möjliga. Vi ser till att vårda håret noga under tiden du får dina lockar, så att styrka och glas behålls.

Hårförlängning 

Få det där hårsvallet du alltid drömt om! Vi använder oss av den teknik, som är mest skonsammast inom hårförlängning. Socap är ett vax som värms slingvis på ditt egna hår i hårets växtriktning. Allt hår vi använder är äkta. Man kan få europeiskt, indiskt eller asiatiskt. Det äkta håret kan man färga och slinga som ditt egna. Effekt slingor är syntetiskt och finns i många glada färger. Man behöver inte alltid sätta in förlängning i hela håret, så vi har valt att dela upp olika sättningar, därav olika priser

 

BOKA TID

 

Om du ej kan komma på inbokad tid, meddela 24 timmar innan för att undvika debiterings – så är vi tacksamma.